Zhejiang Sanma BOER FÀBRICA DE TRÀNSIT FACILITAT

producte d'alta qualitat, servei professional, sent el proveïdor principal en la indústria del làser!

Casa > Sobre nosaltres

Zhejiang Sanma Boer Trànsit Fàbrica Fons es va trobar el 1985 amb més de 10.000 sq.meter àrea de la fàbrica, la fàbrica està situada a la zona de desenvolupament de Fang xia yang, comtat de Sanma, Zhejiang province.It és una de les principals empreses productores a tot el comtat de Sanma, un principal fàbrica de producció de la Xina (Sanma) cinturó de la ciutat industrial, membre de Sanma associació de la indústria del cautxú. Som una fàbrica de professionals de recerca i desenvolupament, la producció de diversos tipus de transmissió belts.Our productes principals cobreixen AUTO CORRETJA TRANSMISSIÓ com Dentat V-corretja, corretja Pk, corretja dentada.

INDUSTRIAL TRANSMISSIÓ CORRETJA Tal com REL i REP cinturó, embolicat v corretja, de velocitat variable v cinturó, v corretja poli i així successivament.


L'empresa compta amb equips de proves avançades, un sistema d'assegurament de qualitat i un mitjà de prova completa. I els productes s'exporten a Europa, Amèrica Central i del Sud, Àfrica, Orient Mitjà, Sud-est d'Àsia i altres països i regions. Productes drogar elogiats pels clients al país ia l'estranger!